google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

ACCIDENT: Pieton lovit mortal de un camion, în timp ce traversa strada. Polițiștii n-au stabilit încă dacă era pe trecere de pietoni sau nu

ACCIDENT: Pieton lovit mortal de un camion, în timp ce traversa strada. Polițiștii n-au stabilit încă dacă era pe trecere de pietoni sau nu.

”Astăzi, în jurul orei 11:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Str. Turnu Magurele. Din primele date, conducătorul unui ansamblu rutier format din autotractor şi semiremorcă, în vârstă de 43 de ani, s-a deplasat pe Str. Turnu Măgurele dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către Bd. Metalurgiei iar în dreptul imobilului cu nr. 40, a surprins şi accidentat un pieton, care se angajase în traversare”, au transmis, marţi, oficialii Brigării Rutiere a Capitalei.

În urma accidentului de circulaţie, pietonul a decedat, notează Realitatea PLUS.

”La acest moment, traficul rutier este restricţionat pe Str. Turnu Magurele, pe banda 1 de circulaţie, sensul catre Bd. Metalurgiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia urmează să stabilească dacă pietonul era sau nu pe trecerea pentru pietoni, mai arată Realitatea PLUS.

Citeste si ...