google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Accident grav în pasajul Muncii: 4 persoane au ajuns în stare critică la spital

Un accident extrem de grav a avut loc în Pasajul Muncii din București, în urma căruia 4 persoane au fost transportate de urgență la spital.

Într-un incident grav petrecut în noaptea de marți spre miercuri la intrarea în Pasajul Muncii din Capitală, șoferul unei mașini de lux a pierdut controlul asupra vehiculului care s-a răsturnat lateral.

Impactul a fost extrem de violent, cu consecințe grave pentru pasagerii autoturismului, conform unui raport preliminar al polițiștilor.

Starea de sănătate a persoanelor implicate și natura leziunilor suferite sunt subiectul evaluărilor continue ale personalului medical și forțelor de ordine aflate la locul incidentului.

Mașina implicată în accident poate fi văzută răsturnată pe una dintre părțile laterale, rezultând un aspect asemănător unui morman de fiare în urma impactului violent.

Șoseaua pe care s-a produs accidentul era udă din cauza aspersoarelor montate de primărie pentru irigarea gazonului. Din acest motiv, la intrarea în pasaj, șoferul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe spațiul verde care separă cele două sensuri de mers, notează advertizori-deintegritate.ro citând Observator.news.

Un martor a relatat că persoanele implicate în accident aveau sânge pe ei și în jurul lor, iar starea mașinii implicate în accident era grav deteriorată, fiind parțial ruptă.

 

 

Citeste si ...