google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Descoperire șocantă: Crescătorii de câini ilegale lângă București. Bichoni maltratați

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Ilfov au descoperit crescătorii ilegale de câini în apropiere de București. Câinii erau maltratați.

Protecția Animalelor Ilfov avertizează: „În spatele câinilor pufoși pe care îi cumpărați sunt mamele lor. Care mor în chinuri, complet epuizate”.

O femeie de 33 de ani din Ilfov a fost reținută pentru înmulțirea ilegală de câini în Măgurele. Perchezițiile au dezvăluit canise ilegale de bichoni, unde câinii erau înmulțiți ilegal și vânduți pe internet cu documente false.

Toate aspectele erau false. Câinii nu erau vaccinați, nu erau deparazitați, și nu primeau îngrijire medicală. A fost dezvăluită o rețea ilegală de înmulțire a câinilor pentru profit. Au fost deschise două dosare penale, iar persoana reținută a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile de către Judecătoria Cornetu, conform Protecției Animalelor Ilfov.

Câinii au ajuns la Adăpostul Speranța

Protecția Animalelor CJ Ilfov a preluat 9 căței în urma ordinelor autorităților, transportându-i la Adăpostul Speranța pentru îngrijiri medicale. Din păcate, o mamă și un pui au decedat.

Rezumat: În urma perchezițiilor, s-a descoperit că între 2022 și 2023 au fost induse în eroare 5 persoane vătămate. Anunțurile de vânzare a cățeilor postate pe un site conțineau informații false, iar bichonii aveau carnete de sănătate false cu parafe falsificate. De asemenea, au fost găsite și confiscate carnete de sănătate cu informații false referitoare la vaccinări și deparazitări, precum și o parafă de medic veterinar falsificată, citează B365.ro conform declarației polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor din IPJ Ilfov.

Citeste si ...