google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Tragedie în stația de metrou Piața Unirii: Bărbat de 60 de ani își pierde viața într-o tentativă de suicid

Un tragic incident a avut loc în data de 12 februarie, în stația de metrou Piața Unirii din București, unde un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a aruncat în fața unui tren, pierzându-și viața într-un mod tragic.

Potrivit informațiilor furnizate de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, la ora 11:45, Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost alertată cu privire la prezența unei persoane pe calea de rulare a metroului în timp ce acesta intra în stație. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, confirmând tristul incident.

Tragedie în stația de metrou Piața Unirii

Echipele de prim-ajutor, prompte în intervenție, au încercat să-l extragă pe bărbatul în cauză de sub garnitura de tren. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor lor, salvatorii au constatat decesul bărbatului.

Într-un comunicat ulterior, Metrorex a confirmat că evenimentul tragic a fost o tentativă de suicid. Compania a anunțat că în conformitate cu procedurile interne, împreună cu autoritățile abilitate, va desfășura o anchetă pentru a elucida circumstanțele exacte în care s-a petrecut incidentul.

Această tragedie aduce în prim-plan importanța prevenirii și conștientizării în ceea ce privește problemele de sănătate mentală și impactul lor asupra indivizilor și comunităților.

Este esențial ca societatea să se mobilizeze în direcția susținerii și furnizării de resurse pentru cei care se confruntă cu astfel de dificultăți, pentru a preveni astfel de evenimente tragice în viitor.

Citeste si ...