google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w
boxing

ȘOCANT: Luptător din trupe de specialitate, bătut cu bestialitate de cinci foști deținuți

ȘOCANT: Luptător din trupe speciale, bătut cu bestialitate de cinci foști deținuți. Scandalul ar fi izbucnit dintr-un motiv absurd. Despre ce este vorba.

Polițistul care lucrează la penitenciarul de Maximă siguranță a fost bătut cu bestialitate de cinci foști deținuți. Scandalul ar fi izbucnit în urma unor divergențe pe tema dedicațiilor muzicale, informează Gândul.

În urma loviturilor polițistul a ajuns la spital cu mai multe răni, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

“Polițiștii deplasați la fața locului au constanta că în urma unui conflict spontan, barbatuld e 37 de ani ar fi fost agresat fizic de o persoana necunoscuta. In urma evenimentului, acesta a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. In cauza, politistii au deschis un posar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violențe”, a declarat Mateescu Andreea-Maria, agent de politie.

Cei care l-au bătut pe polițist sunt cunoscuți sub numele de Picolo, Furnică și Iulian Florin Siclitaru, fratele unei judecătoare din Craiova, condamnat la 3 ani de detenție după ce, în primăvara lui 2013, a condus drogat și a ucis doi tineri, mai informează Gândul.

Citeste si ...