google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

PERICOL de moarte pe trotuare: Iată de ce

Tot mai mulți cetățeni ai Bucureștiului și-au exprimat nemulțumirea față de pavalele găsite peste tot în Sectorul 3. Trotuarul este atât de îngust și obstacolele sunt atât de mari încât o mamă cu cărucior sau o persoană cu dizabilități ar întâmpina dificultăți.

Un bucureștean a mers într-o plimbare prin Sectorul 3 și a observat o altă lucrare atribuită lui Negoiță: un trotuar îngust, pavat și cu mulți copaci. Un astfel de trotuar este practic imposibil de traversat pentru o persoană într-un scaun cu rotile sau pentru o mamă cu cărucior, din cauza copacilor băgați în ciment pe care au fost așezate pavele. Această situație este adesea întâlnită în Sectorul 3, unde pare că existența copacilor în trotuare este o trăsătură obișnuită.

Persoana deranjată de lipsa spațiului pe trotuar a fotografiat zona și a distribuit imaginea pe grupul de Facebook “Cetățean Sector 3”, potrivit B365.ro.

Acolo, el a făcut o glumă cu privire la primarul Robert Negoiță în legătură cu situația observată. „Doamna Betoniță, îl lăsați pe Robert afară la joacă? Să ia și o roabă de pavele. Acum serios, cum poți să mergi pe trotuarul ăsta? Dacă sunt 40 de cm între pomi și gard.”

Tot în sectorul 3 a avut loc un incident cu un copac

Bucureștiul a fost afectat ieri de un cod galben de vânt, ceea ce a dus la mai multe incidente. Unul dintre aceste incidente s-a produs pe strada Ilioara din Sectorul 3, unde un copac a fost smuls din rădăcini de vânt și a căzut peste un bărbat. Copacul a scos din pământ și elementele de pavaj din jur și s-a prăbușit pe trotuar, aproape de o intersecție.

Vezi întreaga știre aici: https://monitoruldebucuresti.ro/breaking-news/copac-cazut-peste-o-persoana-in-sectorul-3-al-capitalei-victima-a-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale/

Sursă foto: Facebook

 

Citeste si ...