google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Bărbatul fugărit de poliție pe DN1 pentru că furase o mașină este recidivist. Ce a reușit să facă recent în curtea Palatului Parlamentului

Șoferul urmărit de polițiști ca în filmele de acțiune, pe DN1, după ce a furat o mașină, este recidivist. Surpriză…? 
Bărbatul a fost plasat sub control judiciar după ce a furat o mașină din parcarea unui mall din zona de nord a Bucureștiului. Acesta se află acum sub control judiciar, după ce în urmă cu puțin timp s-a strecurat în curtea Palatului Parlamentului.

Cum a reușit să intre în Palatului Parlamentului

În urmă cu doar câteva zile, bărbatul a intrat cu mașina în curtea Palatului Parlamentului, ca mai apoi să se furișeze către punctul de acces în clădirea Palatul Parlamentului, conform realitatea.net.

Bărbatul a forțat dispozitivul de securitate de la intrare și a pătruns în sediul Palatului Parlamentului, urcând scările la nivelul S1 al clădirii, unde a fost oprit de ofițeri S.P.P. și Jandarmerie.

Gloanțe trase de oamenii legii pentru oprirea mașinii 

Amintim că în urmă cu o zi bărbatul a fost prins de polițiști după o urmărire ca în filme, cu o mașină furată.

Polițiștii de la rutieră din Ilfov l-au urmărit pe vitezoman și asta pentru că nu a oprit la semnalele agenților. Circula cu o viteză record și cu o mașină fără plăcuțe de înmatriculare.

S-au tras șase gloanțe pentru oprirea autoturismului. Șoferul s-a baricadat în mașină și pentru extragerea lui, polițiștii au fost nevoiți să spargă geamul lateral.

Cioburile i-au provocat fugarului mai multe leziuni și a fost transferat la spital. În paralel a fost deschisă și o anchetă pentru a se stabili cu exactitate firul acțiunii.

„La data de 24 septembrie, în jurul orei 09,50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către Poliţia Capitalei cu privire la faptul că o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni, în zona unui mall din Bucureşti, se deplasează către judeţul Prahova, pe DN1, cu un autoturism fără plăcuţe cu numere de înmatriculare.

În timpul urmăririi, deoarece conducătorul auto refuza să oprească, poliţiştii au utilizat armamentul din dotare, trăgând focuri de armă în plan vertical şi ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit”, a precizat Biroul de presă al IPJ, citat de realitatea.net.

 

 

Citeste si ...