google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Zodiile care suferă în tăcere: horoscopul oamenilor singuri

Această virtute poate fi întâlnită la foarte puține persoane, dar există totuși trei zodii care știu exact cum să procedeze atunci când durerea le cuprinde. Nativii lor sunt adevărați eroi când vine vorba de lupta împotriva problemelor și se ridică de unii singuri în liniște.

Taur

Ești o adevărată stâncă în bătaia valurilor învolburate ale mării. Faptul că ești un semn de pământ te ajută să te menții pe picioare chiar și atunci când viața te lovește cu greutăți de nedescris. Ești practic/ă și logic/ă, mai degrabă decât sensibil/ă și emoțional/ă. Ești totodată vigilent/ă, mereu pregătit/ă pentru orice. Oricât de greu ți-ar fi, ții suferința pentru tine, lupți cu morile de vânt dacă e nevoie, dar nu scoți niciun cuvânt, din teamă, parcă, să nu deranjezi pe cineva. 

Capricorn 

Ești un semn de pământ profund centrat pe sine și pe propriile puteri. Ești genul de persoană care spune „ Dacă vrei să fie bine făcut, trebuie să o faci singur”. Îți place să pui accentul pe lucrurile practice din viață, fiind că ești un/o muncitor/muncitoare înnăscută, mereu pus/ă pe treabă. Ai răbdare, la fel ca și Taurul, iar stoicismul te definește aproape în totalitate. Nu îți place să te compătimești și nu vezi niciun rost în acest act care ți se pare mai degrabă degradant, spunând că „toată energia pe care o irosește cineva compătimindu-se și plângându-și de milă ar trebui cheltuită prin construirea unui plan care să îmbunătățească vizibil calitatea vieții”. Suferi în tăcere pentru că îți place să îți rezolvi singur/ă problemele, fără să implici prea multe persoane în procesul de vindecare. 

Vărsător

Dacă celelalte două zodii despre care am vorbit erau semne de pământ, tu, Vărsătorule, ești un semn al aerului, mereu pregătit pentru orice provocare, nu-i așa? Nu te plângi niciodată indiferent de situația în care te afli! Mereu găsești o soluție rapidă chiar dacă ai strâns din dinți căutând printre răspunsuri. Guvernat de Saturn și Uranus, ești mereu precaut/ă, sârguincios/sârguincioasă și pragmatic/ă. Pe lângă toate acestea, ai o noblețe și o loialitate foarte greu de găsit, tocmai de aceea nu îți dorești să implici pe altcineva în greutățile tale și preferi să le ții piept de unul/una singur/ă. Profund grijuliu, urăști să-i afectezi pe alții cu poverile tale. 

Citeste si ...