google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Tatăl băiatului ucis de șoferul drogat în 2 Mai, mesaj în lacrimi către Miruna Pascu: “Dacă v-ați fi interesat puțin de copilul dumneavoastră…”

“Am văzut și eu stenogramele și am văzut și eu cu ce oameni avem de-a face. Din moment ce ei numesc tragedia “chestia aia”. Pentru ei, tragedia în care 2 copii au murit pe loc este “chestia aia”.

Nu știu ce să vă spun, dar nu prea sunteți mamă. Dacă v-ați fi interesat puțin de copilul dumneavoastră încă de la început, eu nu aș fi fost aici, aș fi fost acasă alături de copilul meu”, a spus Valentin Olariu printre lacrimi, la Realitatea PLUS.

Stenogramele din dosarul DIICOT mai arată cum mama lui Vlad Pascu îi promite acestuia să tergiverseze cât mai mult posibil procesul.

VLAD: Dar, tu când crezi așa că… Vezi, că mai durează.

PASCU MIRUNA: Mamă, procesul s-ar putea… Dacă procesul te dă pe domiciliu, interesul nostru ar fi să-l prelungim cât mai mult. M-ai înțeles?
VLAD: Asta înțeleg.
PASCU MIRUNA: Dacă nu te dă pe domiciliu, nu știu ce să spun. E interesul să ieși din gaura aia de acolo. Măcar… Apropo, de penitenciar, am vorbit cu mai multe persoane săptămâna asta. Sigur, sigur te mută pe penitenciar lângă București. Nu te duci. Adică. decât poate pe preventive dacă e să te țină, să te ducă la Poarta Albă. Preventivul pe Poarta Albă e total diferit de încarcerare. Nu e în același loc cu ăia de 18, 21.
VLAD: Deci, nu mă bagă la bididii, la ăștia, dacă să-i mute pe Poartă.

Miruna Pascu: Eu voi face să dureze procesul ăsta, este ”must” pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentință definitivă și chestia asta se poate fără probleme. M-ai înțeles? Fără probleme. Deci nu te duci pe nu știu ce…la 18-21 mi s-a spus de la început de vecini..
VLAD: Da, e rău…

PASCU MIRUNA: Vezi, că trebuie să ne gândim foarte serios la două probleme. Chestia aia cu recunoașterea este evidentă, și mai este cealaltă. Pe care o să o mai discutăm când ne vedem, la care lucrează deja avocații. Să găsim niște soluții pentru problema cu DIICOT-ul.

Citeste si ...