google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Secretele personalității tale, dezvăluite de preferința pentru anumite fructe

Caracterul unui om poate fi influențat de o varietate de factori, iar preferințele alimentare reprezintă unul dintre acești factori care joacă un rol important în dezvoltarea personalității individuale. În acest sens, fructele preferate sunt o sursă importantă de informații privind trăsăturile personale ale unui individ.

Astfel, alegerea fructelor poate dezvălui multe despre cine este o persoană și ce anume îi place sau nu. Cercetările recente arată că alegerea fructelor poate dezvălui aspecte esențiale ale personalității umane, inclusiv gradul de deschidere către noi experiențe, nivelul emoțional, latura sociabilă, precum și abilitățile cognitive.

Mere

In cazul in care fructul sau preferat este marul, acesta este conservator si simplu. Acest tip de oameni nu le place schimbarea si sunt dificil de a implica intr-un mediu nou. Prefera sa urmeze obiceiurile si principiile, mai degraba decat sa riste si sa experimenteze. De obicei, oamenii care consuma mere de multe ori sunt subtiri si nu abuzeaza de mancare. Se bucura de o sanatate buna si rareori se imbolnavesc. Cu greu se poate castiga increderea lui, dar daca reusiti, o veti avea toata viata.

Ce tulburări de comportament poți dezvolta în funcție de zodia ta

Pere

Persoanele carora le plac perele sunt oameni pozitivi si veseli, care sunt mereu cu zambetul pe buze. Acest tip de oameni au un simt incredibil al umorului si se plang atunci cand intampina dificultati, scrie bewoman. Va puteti baza pe ei chiar si in cele mai rele momente. Devin cu usurinta sufletul petrecerilor si atrag femeile ca un magnet.

Portocale

Barbatii cu o preferinta pentru acest fruct fac mereu surprize imprevizibile. Ei pot face o femeie sa zboare in nori, apoi sa aterizeze brusc. Sunt experti in arta dragostei si, de obicei, au mai multi parteneri. Nu sunt posesivi si nu tolereaza gelozia.

Banane

Fanii acestui fruct sunt fermi si stiu ce vor de la viata. De obicei, actioneaza cu vigoare si sunt de neegalat in afaceri. Persoane inteligente si calme, ei sunt partenerul perfect pentru orice femeie. De asemenea langa ei nu va veti plictisiti niciodata.

Capsuni

Daca partenerului dvs ii place sa manance cu pofta capsuni, atunci trebuie sa stiti ca acest tip de oameni sunt nestatornici si emotionali. Ei tind sa fie gelosi si incredibil de restrictionati cu cei dragi. Femeile in mod normal, ii iubesc pentru ca ei sunt oameni creativi si de multe ori sunt talentati in domeniul artelor.

Cirese

Daca aveti nevoie de sfaturi, acest tip de om va poate ajuta. Iubitorii de cirese sunt persoane grijuli si intelepte. Acestia de multe ori, pun pe primul loc dorintele partenerului inainte de ale lor. Sunt capabile sa se bucure de viata si sa pastreze copilul din ei pana la maturitate.

Topul țărilor din Europa cu cei mai mulți hoți de buzunare. Unde ai cele mai mari neșanse să rămâi fără bani

Citeste si ...