google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Răsturnare de situație în cazul românului care ar fi agresat sexual o jurnalistă, în timpul unui LIVE! Întreaga scenă ar fi fost “aranjată”

Rețelele de socializare din Spania au fost luate cu asalt zilele acestea de informații contradictorii. 

Astfel, unii au susținut că este vorba de o înscenare a lui Nacho Abad, prezentatorul emisiunii în timpul căreia jurnalista transmitea în direct, în timp ce alții susțin că este opera reporterului și a fostului ei partener. 

Cel de-al doilea scenariu pare să fie susținut și de mai multe fotografii care circulă în mediul online și care o înfățișează pe jurnalistă alături de un bărbat care seamănă foarte mult cu agresorul. Internauții presupun că este vorba de aceeași persoană, scrie publicația Eda TV, citată de stiridiaspora.ro.

Între timp, un tribunal din Madrid l-a pus în libertate pe românul de 25 de ani arestat pentru că a atins-o pe reporterul Cuatro TV, Isa Balado, în timpul unei transmisiuni live. Bărbatul era acuzat de o presupusă agresiune sexuală. 

În plus de asta, judecătoarea nu a dispus măsuri de protecție pentru reporteriță, deoarece nu a văzut o situație de risc, urgență, violență sau intimidare împotriva victimei, pe care nu o cunoștea în momentul incidentului.

Șefa instanței a respins, astfel, cererea de măsuri asigurătorii formulată de procuratură, care a solicitat un ordin de restricție de 300 de metri pentru presupusul agresor și interdicția de a comunica prin orice mijloace cu victima.

Citeste si ...