google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Interzis, în relații! Ce nu ar trebui să-i spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui – Poate duce la degradarea relației sau chiar la despărțire

Fiecare semn zodiacal are particularitățile și sensibilitățile sale unice care pot influența modul în care reacționează la anumite comentarii sau revelații.

În context, este important să explorezi ce ar trebui să eviți să-i spui partenerului tău în funcție de semnul zodiacal, întrucât anumite cuvinte sau acțiuni pot afecta profund încrederea și armonia în relație, conform astrologiei, potrivit Click!.

BERBEC

Berbecul este cunoscut pentru sociabilitatea sa și pentru capacitatea sa de a-și face prieteni rapid. Întotdeauna caută relații în care să crească și să se distreze. Cu toate acestea, uneori, pot părea puțin egocenți. În ciuda acestui fapt, dacă simți o legătură puternică cu cineva din acest semn zodiacal, vei depune eforturi pentru a te include. Dar rețineți că nu trebuie să spuneți nimic care să le minimizeze interesele, deoarece acest lucru îi poate supăra. Deși sunt puternici, nu sunt aroganți sau îngâmfați.

TAUR

Taurul prețuiește profund dragostea și caută relații solide și de durată. Sunt oameni devotați și dedicați, îndrăgostiți, care investesc timp în a-și cunoaște partenerul. A-i spune unui Taur că și-a neglijat relația este inexact și le-ar răni sentimentele în timp ce își exprimă dragostea în moduri unice. În ciuda diferențelor de expresie, dragostea lor este autentică și sunt dispuși să facă orice pentru partenerul lor.

GEMENI

Gemenii apreciază conexiunea autentică în relații și, deși uneori preferă informalitatea, atunci când se angajează, este semnificativă. Nu este înțelept să le spui că își pierd timpul, deoarece poate dura ceva timp să se deschidă, dar fac un efort real să se conecteze cu tine. Făcând astfel de comentarii nu ar putea decât să-i facă să se simtă nemeritori de iubire, ceea ce nu este deloc adevărat.

RAC

Racul este cunoscut pentru loialitatea și dorința sa de a construi relații puternice. Uneori, totuși, se pot simți nesiguri cu privire la sentimentele partenerului lor față de ei, ceea ce poate duce la un comportament suspect. Acuzarea lor de lipsă de încredere atunci când par îndepărtați nu va ajuta, deoarece se pot confrunta cu probleme personale greu de exprimat. Este important să rețineți că sunteți angajat și dispus să lucrați la relație.

LEU

Leii caută relația ideală și, deși pot părea încrezători, ei cred că merită ce este mai bun. A le spune că așteptările lor sunt excesive îi afectează profund. Când iubesc cu adevărat, sunt dispuși să-și schimbe mentalitatea individualistă. Acest lucru poate dura timp, dar exprimându-ți cu onestitate luptele, poți depăși sentimentele de inutilitate și poți construi o relație puternică.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt dedicate aprofundării relației, investind timp și efort pentru a crea satisfacție reciprocă. Prețuind apropierea și cunoștințele intime, este esențial să eviți să le spui că nu știu nimic despre tine. Aceste detalii și manifestări constante de afecțiune reflectă dragostea și aprecierea ta autentică. A face o Fecioară să se simtă ca un străin i-ar distruge încrederea în conexiunea comună.

BALANȚĂ

Balanța se străduiește să mențină fericirea în relațiile lor și adesea fac compromisuri pentru a evita să pară exigente. Capacitatea ta de a te acomoda este o calitate admirabilă care provine din dorința de a menține armonia. A le spune să nu mai fie așa le poate afecta negativ imaginea de sine și natura de sacrificiu de sine. Ei apreciază faptul că cei dragi admiră acest aspect al personalității lor și disponibilitatea lor de a face sacrificii pentru bunăstarea relației.

SCORPION

Sunt pasionați și se bucură de intensitatea vieții, care se reflectă în entuziasmul lor pentru lucrurile și oamenii pe care îi iubesc. Ei apreciază capacitatea lor de a aduce entuziasm și vitalitate unei relații și doresc să găsească un partener care să se potrivească cu acea energie. A-i critica ca fiind nebuni îi doare profund, pentru că nu vor să fie judecați pentru că sunt autentici și fideli cu ei înșiși, oricât de neobișnuite ar părea.

SĂGETATOR

Săgetătorul este o persoană prietenoasă și sociabilă care se înțelege cu aproape toată lumea, dar caută pe cineva cu adevărat special, care să inspire dragoste autentică. Nu vor să li se spună că sunt trișori, deoarece își pot face timp pentru a-și exprima sentimentele într-o relație serioasă. Ei apreciază un partener care recunoaște și prețuiește pozitivul din ei fără a încerca să-și schimbe personalitatea de bază. Deși uneori pot atenua dezacordurile sau pot spune ceea ce cred că partenerul lor dorește să audă, onestitatea este întotdeauna mai bună decât să-și rănească sentimentele.

CAPRICORNUL

Cea mai profundă dorință a lui Capricorn este să mențină o relație dedicată și de durată cu cineva pe care îl iubește și îl prețuiește. Pentru ei, orice relație poate prospera cu timp și efort dedicat și cred cu tărie în depășirea provocărilor împreună. Să le spui că sunt infideli, fără a înșela efectiv, ar fi o greșeală, deoarece angajamentul și efortul lor de a face relația să funcționeze sunt semne clare ale iubirii lor autentice. Când un Capricorn încearcă atât de mult, este un indiciu că este cu adevărat angajat și nu va înșela.

VĂRSĂTOR

Pentru un Vărsător, a avea deplină încredere în altă persoană și a se îndrăgosti poate fi o călătorie complexă care necesită răbdare și înțelegere. Prețuind convingerile împărtășite, în special onestitatea și principiile solide, ei apreciază momentele de singurătate pentru a-și reîncărca bateriile și a se bucura de independență, fără ca acest lucru să însemne că nu le pasă de timpul de calitate cu partenerul. A le spune că sunt egoiști ar fi dureros și i-ar face să simtă că nu pot avea o relație fără a-și sacrifica adevărata identitate.

PEȘTI

Profund romantic și afectuos, acest semn tânjește după o relație în care să-și poată arunca dragostea și grija unul asupra celuilalt. Ei se străduiesc să-și trateze partenerul cu aceeași bunătate și respect cu care își doresc o schimbare, dând dovadă de un altruism imens. Nu îi pentru că au reacţionat exagerat rareori. Este important să înțelegeți că doar pentru că Peștii pot aborda situațiile altfel decât alții nu înseamnă că acțiunile lor sunt greșite.

 

Citeste si ...