google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Fostul baron PSD Mircea Cosma îl caută pe Vlad Țepeș după ADN

Mircea Cosma spune acum că mormântul lui Vlad Tepeș s-ar afla la Napoli pentru că ar fi scăpat teafăr din bătălia din 1476, cu ajutorul tunelului de sub cetatea Snagov. Fostul lider PSD a cerut permisiunea guvernului italian pentru a introduce în mormântul de la Napoli camere de filmat microscopice.

“Precis Vlad Țepeș a fost la Napoli în viață, nu putea merge altfel și trebuia unde trebuie să-și îngroape osemintele. (…) Știm că în insula de pe Snagov exista un tunel, în curtea palatului ridicat de Ceaușescu, (…) Țepeș putea să ajungă în viață la napoli.

Controversatul politician a mai afirmat că ADN-ul domnitorului român ar putea să fie verificat cu ajutorul regelui Charles al Marii Britanii sau al descendenților îngropați în România. De asemenea, la Biserica Santa Maria la Nova din Napoli va fi ridicat un portret al lui Vlad Țepeș, după ce Cosma a făcut mai multe demersuri pe lângă autoritățile italiene.

Mircea Cosma este un politician extrem de controversat, acesta a fost acuzat de corupție de procurorii DNA pentru că ar fi primit mită un milion de euro. Politicianul a condus consiliul județean Prahova cu mână de fier între 2000-2004, 2008-2012 și 2012-2016 și s-a marcat prin proiectele sale culturale. 

În prezent, fostul lider al PSD Prahova, așteaptă verdictul judecătorilor într-un proces de corupție în care ar fi primit mită circa 1 milion de euro. Faptele s-ar fi petrecut în urmă cu 10-13 ani. 

Citeste si ...