google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Florin Salam, scandal cu soția sa pentru bani – Regele muzicii de petrecere, probleme cu drogurile

Scandalurile par că se țin scai de Florin Salam. După ce nu s-a mai putut prezenta la nunțile la care trebuia să cânte din cauza problemelor de sănătate, acum trece din nou printr-o perioadă tensionată. Bărbatul a vândut o proprietate din sectorul 3 al Capitalei, iar totul s-a transformat într-un scandal monstru.

Surse din anturajul artistului au dezvăluit că Salam ar fi încasat în jur de 600.000 de euro. Roxana Dobre, soția acestuia, i-ar fi cerut și ea o parte din bani. Florin Salam ar fi refuzat, în condițiile în care proprietatea respectivă ar fi fost achiziționată încă de pe vremea când era căsătorit cu Fănica, prima lui soție, decedată din cauza unei afecțiuni grave a ficatului.

Acesta nu ar fi însă primul scandal care zguduie căsnicia lui Salam. În trecut, Roxana Dobre i-ar mai fi propus artistului să divorțeze în fața unui notar, însă, de fiecare dată, cei doi soți s-au împăcat.

În trecut, cântărețul a fost implicat în nenumărate scandaluri legate de consumul de droguri. Ba mai mult, chiar s-a speculat că bolile de care suferă ar fi fost provocate de stilul de viață al acestuia. Probleme mai serioase au început în anii 2013-2014, când la adresa lui s-au făcut mai multe acuzații. Artistul a recunoscut după multă vreme că a consumat droguri timp de un an sau doi.

Citeste si ...