google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Declarația halucinantă a șoferului de TIR care a ucis 5 oameni în tragedia de pe A1: „M-a orbit soarele”. Cine erau victimele

Au apărut noi date despre accidentul groaznic petrecut marți dimineață pe autostrada A1, București – Pitești și soldat cu moartea a cinci persoane. TIR-ul al cătui șofer se face vinovat de tragedia de pe autostradă este din județul Sibiu. Acesta este deținut de o firmă cu sediul în Șura Mică.

Șoferul TIR-ului ar fi oferit primele declarații. Bărbatul a susținut că a fost orbit de soare în momentul în care a intrat în mașina albastră.

Potrivit unei înregistrări video postate pe YouTube, șoferul TIR-ului galben a încercat să depășească trei autoturisme din față, printre care și un camion. În momentul în care a încercat depășirea, a intrat în mașina albastră, pe care a proiectat-o pe banda de urgență. 

În micorbuz se aflau angajații unei firme de construcții din Argeș, care se deplasau către o lucrare la Școala de Zbor din Băneasa, unde se construiește un simulator.

Imagine

Reprezentanții companiei au fost anunțați de către oamenii legii despre tragedia în urma căreia cinci angajați și-au pierdut viața și sunt în stare de șoc, neavând mai multe detalii despre modul în care s-a întâmplat cumplitul accident, potrivit anchetaonline.

Imagine

Accidentul s-a produs pe A1 București – Pitești, la km 17, sensul spre București. Microbuzul a fost strivit violent între cele două TIR-uri, accesul către victime fiind dificil.

Imagine

Unul dintre TIR-uri a intrat într-o mașină, a aruncat-o pe banda de urgență, apoi a intrat într-un alt autoturism pe care l-a strivit între el și TIR-ul din față.

Încă un polițist a fost prin drogat pe șosele. De data aceasta, pe motocicletă

Până în prezent, sunt disponibile următoarele informații cu privire la persoanele implicate în accident:

Șoferul mașinii albastre a fost eliberat din caroserie și trimis cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din București;

Șoferul TIR-ului galben a fost eliberat din caroserie și a fost găsit conștient;

Șoferul TIR-ului gri a fost găsit conștient și nu a avut probleme medicale;

În prezent, nu se cunoaște numărul exact de persoane care se aflau în microbuzul prins între cele două TIR-uri. Singura informație confirmată este aceea că 5 persoane au fost găsite decedate.

Conducătorii auto ai celor două camioane au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au ieșit negative.

După aproape 6 ore în care Autostrada A1 a fost blocată în zona accidentului, traficul a fost reluat.

Patronii staţiei GPL de la Crevedia rămân în arest, deși sperau să fie cercetați în libertate

Citeste si ...