google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Carambol în Iași cu 3 mașini: O autospecială de poliție a provocat coliziunea – Primele imagini cu accidentul

Un accident s-a produs miercuri după-amiază în Iași. O autospecială de Poliție a intrat în coliziune cu un autoturism marca Toyota în Păcurari, lângă o benzinărie. În urma coliziunii autoturismelor, 2 persoane au fost rănite, dar refuză transportul la spital. Șoferii au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În total, trei mașini au fost implicate în accidentul din Iași. 

Au apărut și primele imagini în care autospeciala de poliție intră într-o mașină, care o lovește apoi pe o a treia, potrivit 24iasi.ro.

„La data de 13.09.2023, ora 16.05, pe raza municipiului Iasi, a avut loc un accident rutier in care a fost implicată o autospeciala de poliție.

O patrula de poliție din cadrul Secției 2 Poliție se deplasa  la o intervenție 112 având semnalele acustice și luminoase in funcțiune, a patruns in intersecție pe culoarea roșie a semaforului, autospeciala de poliție fiind lovită de un alt autotuturism care nu i-a acordat prioritate de trecere. 

In urma accidentului  cei doi polițiști din patrula au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Niciun conducător auto nu consumase băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Iași.

In cauza a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

Cercetările continua pentru clarificare împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment.

Citeste si ...