google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Ce ascund arhivele papale de la Vatican! Iată 6 teorii uluitoare

Biblioteca secretă a Vaticanului și documentele pe care le-ar ascunde, accesibile doar unui grup restrâns de oameni, a sporit imaginația multor adepți ai teoriilor conspiraționiste. 

 

Despre misterele conținute în arhivele papale s-au scris cărți, s-au făcut filme și se scriu numeroase articole de presă.

Deoarece în secolul al XVII-lea exista o mentalitate fermă conform căreia oamenii de rând nu ar trebui să fie la curent cu informațiile schimbate de regi și papi, arhivele de la Vatican au fost ținute bine ascunse. Speculații despre Biblioteca secretă au fost consemnate în secolul al IV-lea, când a fost menționată atât biblioteca, cât și arhiva papilor de la Vatican, potrivit informațiilor de pe Click.ro

Se spune că aceste documente secrete ascund informații ce ar putea schimba istoria sau religiile, cum ar fi alte versiuni ale Evangheliilor, scrieri despre sfârșitul lumii, dovezi despre existența extratereștrilor, cât și a cărților de magie neagră.

 

Teorii privind biblioteca Vaticanului

– Ar fi ținute ascunse și cărți secrete despre sfârșitul lumii, cum ar fi detalii și date despre Apocalipsă, semnele vremurilor, Antihrist și a doua venire a lui Iisus pe Pământ. Ele sunt ascunse pentru a nu crea panică și haos.

– Biblioteca secretă de la Vatican ar deține și dovezi despre existența extratereștrilor. Aceștia ar fi vizitat planeta noastră de-a lungul istoriei și ar fi avut contacte cu liderii credincioși, iar aceste dovezi ar include artefacte, documente sau cadavre ale unor ființe de pe alte planete.

– Alte tipuri de documente care s-ar găsi în arhivele secrete prezintă acțiunile de implicare a unor guverne sau ale unor organizații misterioase în istoria lumii. Cei care susțin această teorie sunt de părere că Vaticanul deține informații despre adevărații conducători ai lumii.

– Biblioteca Vaticanului ar păstra scrieri de magie neagră, atribuite Diavolului sau unor vrăjitori celebri, care ar conține formule, ritualuri și incantații pentru a invoca forțe malefice sau a obține puteri supranaturale, relatează Click.ro.

– Alte informații pe care mai marii Vaticanului nu ar dori să fie făcute publice ar fi legate de relațiile speciale cu sovieticii, cu naziștii sau cu CIA.

 

Citeste si ...