google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Vino să-ți descoperi superputerile la Școala de SuperEroi – Back to School, în Parcul Lumea Copiilor!

SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, DJ Dodi și Spark îi așteaptă pe copii la ultima și cea mai tare petrecere de vacanță, unde își vor descoperi și antrena creativitatea, curajul, prietenia, energia, bucuria și bunătatea printr-o mulțime de activități de joacă educativă și ateliere demonstrative.

Parcul este pregătit și îngrijit de către cei de la Totul Verde! Copiii vor avea ocazia să afle prin ce activități extrașcolare își pot antrena puterile în noul an școlar, de la activități sportive la pictură, muzică, teatru, programare și cercetășie.

Părinții vor fi și ei bucuroși să descopere, la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Back to School, o zonă dedicată sănătății și siguranței, unde le vor putea face copiilor evaluări oftalmologice, stomatologice și posturale gratuite. În plus, specialiștii prezenți în această zonă vor susține cursuri de prim ajutor și educație rutieră și vor discuta cu părinții despre nutriție și obiceiuri de viață sănătoasă.

Asociația HELP Autism, care va fi prezentă cu chestionare de screening pentru evaluarea primelor semne ale autismului în rândul copiilor, iar părinții vor putea discuta cu medici și specialiști HELP Autism, de la care vor primi informații privind semnele autismului.

Muzică, dans și bucurie pe scena Itsy Bitsy Show!

De la cea mai tare petrecere de final de vacanță nu vor lipsi muzica și dansul, de care ne bucurăm la fiecare eveniment Itsy Bitsy. Iată cine va urca pe scena Itsy Bitsy Show la Școala de SuperEroi – Back to School:

10:00 -12:00 – Dj Dodi, Grupul Vocal Miniton, Spinner, Steysha School of Irish Dance, Elite Dance Studio, Bucharest Sport Club, Spark, Clubul Sportiv Davidans, MusicALL, Clubul de Atletism din cadrul Complexului Național Lia Manoliu, Grupul Vocal Lilliput.

15:00 -17:00 – Dj Dodi, Răzvan Piticu, Itsy și Bitsy, Alessia Popa, Academia Campionilor, Academia de Talente Contrapunct, SuperZăpă, Honey Dance Studio, Andra Gogan’s Academy, Asociația BimBam, Victoria Dance Studio, Al Mike Production.

Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Back to School este organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sectorului 4.

Citeste si ...