google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Eveniment special: Pluto a intrat în Vărsător și zguduie din temelii viața zodiilor. Efectele asupra fiecărei zodii de-a lungul anului 2024

Pluto este conducătorul lumii ascunse, planeta care guvernează tot ceea ce este adesea ascuns sub suprafață. Aceasta reprezintă adevărul, dorințele și, uneori, chiar identitatea ta, toate acestea vor experimenta schimbări în timpul Pluto în Vărsător din 2024 până în 2043.

Pluto este nemilos în căutarea adevărului, dar numai pentru că știe că este baza transformării complete. Deși Pluto guvernează tot ceea ce se află sub suprafața vieții sau a conștiinței, nu caută doar să devii conștient de adevăr, ci să-l folosească pentru a crea schimbările necesare, astfel încât să poți întruchipa mai mult ceea ce ești.

Pluto în Vărsător

În timp ce Pluto în Capricorn s-a simțit greu și a dus cu el o mulțime de drumuri prin monotonie și regulile societății pentru a progresa, Vărsătorul este energie aeriană. Inspiră libertate și spațiu mai mare în viața ta. Lucrurile vor părea mai puțin provocatoare, mai grele și, odată cu posibilitatea de a onora mai mult natura ta autentică, vei putea face schimbări mai mari și mai pronunțate cu Pluto în Vărsător.

În funcție de locul în care această energie te afectează în mod explicit, știi că vei începe un nou proces de ascultare a sufletului tău mai profund. În timp ce Pluto tinde să transforme evenimentele mai lent, acest lucru se va simți mai ales în primele luni ale anului 2024, așa că nu te abține să iti îmbrățișezi destinul divin.

Horoscop special: Pallas în Săgetător din 5 februarie 2024. Asteroidul înțelepciunii schimbă foaia pentru TREI ZODII

20 ianuarie – 2 mai 2024

Pluto intră în Vărsător pe 20 ianuarie și va fi direct în această nouă zodie în cea mai mare parte a primelor luni ale anului.

În timp ce energia Pluto în Vărsător va diferi în funcție de locul în care această energie apare în diagrama ta, ideea aici este să te desparti de ceva ce ai realizat în cele din urmă că nu mai este aliniat cu tine. Pluto se ocupă de dorințe și adevăr îngropate sau ascunse, iar Vărsătorul este un semn de aer care vrea să scoată lucrurile la lumina zilei, astfel încât să poată fi recunoscute și îmbrățișate. Deși Pluto tinde să fie o planetă intensă, în Vărsător, energia se va simți mai ușoară. În loc să te simți blocat în tărâmul pământesc, așa cum a fost în Capricorn, va încuraja o mai mare libertate și oportunități.

2 mai – 1 septembrie 2024

Stațiile Pluto retrogradează în Vărsător în perioada 2 mai – 1 septembrie 2024, oferindu-ți șansa de a procesa ceea ce a fost adus sau identificat la începutul anului.

Pluto face schimbări dramatice, dar spre deosebire de Uranus, le face încet. Uneori, atât de încet, s-ar putea să nu-ți dai seama prin ce ai realizat sau prin ce ai trecut decât după ce te poți uita înapoi la asta. Pluto retrograd în Vărsător este cel mai bine folosit pentru a reflecta asupra adevărurilor pe care le îmbrățișezi și asupra celor pe care încă încerci să le suprimi sau să le negi.

1 septembrie – 11 octombrie 2024

Septembrie este momentul în care lucrurile devin interesante, deoarece Pluto se va întoarce în Capricorn pentru ultima oară în viața ta.

Pluto în Capricorn a fost doar să te ajute să realizezi ce nu mai funcționează, permițându-ți să identifici dacă ești motivat de obligații sau, în schimb, de adevărul sufletului tău. Acum că Pluto se va întoarce în Capricorn, acesta este testul tău divin din univers și șansa de a lega orice capăt rămas din capitolul anterior din viața ta.

Care sunt cele trei semne zodiacale care fac alegerile bazate doar pe impuls

11 octombrie – 19 noiembrie 2024

Pluto a fost direct în Capricorn la sfârșitul anului 2023 și acum va fi din nou, cu excepția faptului că nu este doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp, ci și ultima oară când vei lucra cu această energie.

Asigura-te că te onorezi pe tine însuți, adevărul și talentele tale în acest timp. Aceasta înseamnă să fii capabil să te pui pe primul loc, să-ți prioritești visele și să fii autentic în conversațiile tale cu ceilalți. Deși Pluto este în Capricorn, aceasta este șansa ta de a arăta universului că ai învățat lecțiile pentru care ai fost destinat și că ești gata să treci la următorul nivel al vieții tale.

19 noiembrie – 8 martie 2043

Pluto se mută definitiv în Vărsător pe 19 noiembrie, unde va rămâne până în martie 2043.

Aceasta este o perioadă incredibil de emoționantă din viața ta, deoarece acum te afli pe deplin în această nouă fază, ceea ce înseamnă, de asemenea, că tot ceea ce s-a întâmplat din 2008 este acum în urmă. Ar trebui să poți vedea unde ai crescut și să ai o idee mai concretă despre cum să spui adevărul tău, să îmbrățișezi neconvenționalitatea și să te deschizi către univers deoarece acesta oferă mai multe oportunități și libertate.

Cele mai ascunse dorințe ale zodiilor. Află ce fantezii are în minte fiecare nativ din zodiac

Berbec

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Dorințe, comunitate și sprijin social

Energia Vărsător îți guvernează sectorul social, cunoscut pentru temele sale de comunitate, prietenii și sprijinul pe care îl primesti de la cei care te înconjoară. Această zonă a vieții tale este cunoscută și sub numele de casa dorințelor și unul dintre puținele locuri care poartă o temă de relații sau parteneriate. Când schimbo modul în care interacționezi cu ceilalți, creeaza, de asemenea, un spațiu pentru creștere și expansiune profundă în viața ta.

Cu Nodul Nord în zodia Berbecului până în 2025, te poți aștepta la schimbări mari în ceea ce alegi să te înconjori. Aceasta înseamnă că, în timp ce o mutare sau o nouă carieră se profilează, în cele din urmă, cea mai mare schimbare pe care o poți face în viața ta este cu cine îți petreci timpul. Fie că este vorba de o relație de prietenie sau romantică, conexiunile în care investești determină în cele din urmă cât de mare visezi – și capacitatea ta de a crea orice îți dorești.

Taur

Tema Pluto în Vărsător până în 2024: succes, carieră și scop.

În timp ce Pluto și Jupiter, de altfel, s-au mișcat prin semnele de pământ ale Capricornului și, respectiv, Taurului, te-ai simțit mai ușor în viața ta. Chiar dacă ceilalți s-au simțit provocați de energia adâncă a pământului, a existat confort sau un sentiment de a putea știi la ce să te aștepți, ceea ce îți aducea siguranță. Cu toate acestea, o mare parte a călătoriei tale recent a fost să înveți să creezi un sentiment interior de securitate, astfel încât să nu ratezi oportunitățile pe care universul ți le rezervă.

Pe măsură ce Pluto se transformă în Vărsător, evidențiază sectorul tau de carieră, ceea ce înseamnă că, prin această fază următoare, vei trece prin schimbări profunde și semnificative. Indiferent dacă îți schimbi drumul cu totul sau te întoarci la școală sau la muncă pentru a avea mai mult succes, acest nou capitol va fi despre îmbrățișarea talentului și a darurilor tale. Nu îți face griji dacă te simți necunoscut acum, dar, în schimb, ai încredere că tot ceea ce se întâmplă este trimis divin pentru a te ajuta să obții succesul în toate modurile pe care le doresti.

Gemeni

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Noroc, libertate și abundență

Te pregătești să intri în una dintre cele mai uimitoare și expansive faze ale vieții tale, nu numai pentru că Pluto se transformă în Vărsător, ci și pentru că Jupiter va intra în semnul tău Gemeni în 2024. După o perioadă de vindecare imensă și singurătate anormală, ești gata să te întorci în lume și să duci la îndeplinire fiecare vis pe care l-ai avut vreodată.

Energia Vărsătorului conduce cea mai norocoasă parte a vieții tale și poartă, de asemenea, teme de abundență, călătorii și educație. O parte din magia lui Pluto este aceea de a te ajuta să te adaptezi la ceea ce îți dorești cu adevărat sau la ceea ce este în tine, astfel încât să poți profita la maximum de fiecare oportunitate. Pluto în Vărsător te va ajuta să treci dincolo de limitările sau restricțiile din viața ta, astfel încât să te poți simți nu numai mai expansiv, ci și să creezi abundența pe care ai dorit-o întotdeauna.

Greșelile pe care le fac zodiile: de ce se destramă căsniciile, de ce nu se înțeleg partenerii

Rac

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Transformare, parteneriat și conexiune

Pluto în Vărsător are un impact incredibil pentru tine, deoarece timpul său în Capricorn a reprezentat o revizuire completă a relației tale romantice. Dacă nu ai experimentat o despărțire semnificativă în faza anterioară a lui Pluto în Capricorn, considera-te norocos așa cum au făcut mulți. Dar, dacă sunteți încă împreună, înseamnă și că relația s-a putut transforma în ceva nou și diferit.

Energia Vărsător reprezintă capacitatea de a se transforma, de a crea un parteneriat semnificativ de viață și de a te ajuta să te simți mai conectat la tine și la relația ta. Cu Pluto aici, mai ales după timpul petrecut în sectorul tău romantic, ești încurajat să nu încetinești. În timp ce ar trebui să te concentrezi mai mult din energia pe pace, trebuie să continui să te predai în fața procesului de schimbare și să te provoci să încerci lucruri noi. Adesea, ceea ce se simte cel mai aliniat cu sufletul tău este și ceea ce nu te-ai așteptat niciodată.

Leu

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Dragoste, Autonomie și Exprimare de sine

Au existat deja indicii de schimbare care se mișcă prin viața ta, pe măsură ce ai început să te întrebi ce vrei cu adevărat sau care se potrivește felului în care vrei să iubești. Pe măsură ce Pluto se transformă în Vărsător în 2024, există în sfârșit oportunitatea de a te conecta cu sufletul și de a îmbrățișa cu adevărat dragostea și relația care iti onorează cel mai mult adevărul.

Pluto în sectorul tău romantic aduce întotdeauna un sentiment de transformare, adevăr și capacitatea de a-ți da seama ce funcționează cel mai bine pentru tine. Poti explora ideea de relații netradiționale sau de căsătorie. Aceasta ar putea include păstrarea sentimentului de independență, autonomie și capacitatea de a trăi viața așa cum visezi. Cel mai important aspect al lui Pluto în Vărsător este să păstrezi mintea deschisă și să te asiguri că nu există răni vechi din trecut care te-ar putea determina să închizi șansa de a iubi.

Fecioara

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: bunăstare, rutine și determinare

Totul este setat să se schimbe și, cu Saturn în Pești, conducătorul sectorului tău romantic, te simți, de asemenea, pregătit și mai dedicat procesului în cauză. În timp ce există o transformare romantică care are loc deja în viața ta, te pregătești să treci într-o nouă eră în care te pui pe primul loc și ai grijă de tine în toate modurile de care ai nevoie pentru a te simți cel mai bun sine.

Deși esti întotdeauna îmbrăcat în dragoste și în cele mai bune intenții, de multe ori te poti pune în spate și iti poti permite să acordați prioritate îngrijirii celorlalți sau vindecării lor. Pe măsură ce Pluto se mută în Vărsător, ti se va oferi oportunitatea de a-ti onora adevărul despre ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți mai bine. Acest lucru ar putea fi schimbarea programului dvs. zilnic, lucrul de acasă, începerea unei noi rutine de respirație sau dedicarea mai mult timp pentru a vă concentra pe nevoile dvs. Pluto în Vărsător vă poate face să pășiți într-o nouă rutină, dar, în cele din urmă, iti va permite să simți că în sfârșit și pe deplin iti accepți adevărul.

3 zodii care vor avea o aventură în luna februarie. Își vor înșela partenerii fără să stea pe gânduri!

Balanta

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Angajament, Bucurie și Copilărie

Este timpul să revii la elementele de bază și la ceea ce te luminează din interior. Energia Vărsătorului guvernează casa ta de angajament, care poate fi căsătoria, sentimentul tău de fericire și copiii care te înconjoară, precum și copilul tău interior. Pe măsură ce Pluto se transformă în Vărsător, acesta este un moment de epurare și reconectare cu cine ai fost, astfel încât să poți duce viața care a fost întotdeauna destinată ție.

Pe măsură ce Pluto se transformă în Vărsător, s-ar putea să descoperi că fericirea ta devine mai mult o prioritate și, deși poate aduce în discuție teme semnificative de relație, în cele din urmă, ceea ce vrei cu adevărat să te angajezi este să creezi o viață de bucurie. Acesta poate fi, de asemenea, un moment important pentru vindecarea interioară a copilului, mai ales că se conectează la ceea ce ai visat sau îți plăcea să faci în copilărie. Amintește-ți că, uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să-ți recuperezi minunea copilărească și să începi să crezi în orice este posibil.

Scorpion

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Libertate, Autenticitate și Vindecare

În timp ce Pluto în Vărsător reprezintă, în general, un timp de libertate pentru toată lumea, pentru tine, ajunge acasă la propriu. Energia Vărsător guvernează sectorul tau de casă, familie și vindecare, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce această energie începe să se filtreze în viața ta, te poti aștepta și la schimbări dramatice care iti permit libertatea și capacitatea nu numai de a fi cine îți doresti, ci de a trăi oriunde ai fi.

În general, Pluto în Vărsător va aduce schimbări în casa ta fizică, dar totul este pentru a te ajuta să trăiești mai autentic și mai liber. Pot exista unele teme neconvenționale care sunt prezente, deoarece Vărsătorul rareori locuiește în orice cutie. Totuși, în cele din urmă, va exista un nou aranjament sau o soluție care poate aduce beneficii tuturor celor implicați, scrie SfatulParintilor. Încearcă să te concentrezi pe a pregăti scena pentru ceea ce speri că se va întâmpla și lasă-te deschis la surprizele pe care universul ți le rezervă.

Săgetător

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Adevăr, Comunicare și Transparență

Ca semn de foc, ești cunoscut pentru că ești pasionat și condus când vine vorba de adevăr. Adesea, felul în care te exprimi sau acordurile pe care le faci poate lipsi de lucrul pe care ești atât de ambițios să îl creezi. A urmări adevărul înseamnă, de asemenea, că ești angajat să vorbești și să trăiești singur. Deși este adesea o cale tumultoasă să ajungi acolo, te va duce întotdeauna înapoi la cel mai adevărat sine.

Pluto în Vărsător guvernează sectorul tău de comunicare, auto-vorbire și acordurile pe care le faci cu ceilalți. În timp ce erai în Capricorn, ai învățat ce este cel mai important pentru tine și ce înseamnă să trăiești dintr-un loc demn. Acum este momentul să tragi linie în nisip cu privire la ceea ce vei accepta și ceea ce vrei. Cu cât ești mai clar cu ceilalți și cu universul, cu atât vei găsi o ușurință mai mare în a crea acest nou capitol autentic al vieții tale.

Horoscopul norocului în anul chinezesc al Dragonului de lemn. Punctul forte care aduce mari realizări, pentru fiecare zodie în parte

Capricorn

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Valoare de sine, finanțe și valoare

Din 2008, Pluto se află în Capricorn, ceea ce a dus la o schimbare completă. Nu doar în ceea ce ești, ci în fiecare aspect al vieții tale. Aceasta este magia lui Pluto. Dacă te uiți înapoi la ceea ce se întâmpla în viața ta în acel moment, probabil că nu ai fi putut să-ți imaginezi că ai fi acolo unde ești acum. În timp ce auto-creșterea este un proces pe tot parcursul vieții, acum intri într-o fază mai ușoară a vieții, ceea ce înseamnă că vor exista și mai multe oportunități de a te bucura de ea.

Pluto în Vărsător va evidenția teme de finanțe, stima de sine și valoare în viața ta. Nu numai că ti se va cere să te ridici în ceea ce meriti de la alții și de la viață, dar vei crea o eră de bogăție financiară mai mare pe măsură ce faci acest lucru. Ceea ce crezi că meriți este de multe ori ceea ce vei atrage, iar în acest spațiu din viața ta, este, de asemenea, să te concentrezi nu doar pe bogăția pe care o meriți, ci și pe momentele de calitate alături de cei care înseamnă cel mai mult pentru tine.

Vărsător

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Auto-creștere, magnetism și atracție

Este timpul tău, Vărsător, și asta nu a fost niciodată mai adevărat, deoarece Pluto se transformă în semnul tău zodiacal. În Capricorn, Pluto te-a condus într-o călătorie de vindecare profundă în care ai învățat să ai încredere în tine în mod mai explicit, astfel încât să poți știi și intuitiv unde te conduce divinul. În această fază a vieții tale, pe cât ai fost capabil să creezi lucruri minunate, a fost și una de muncă grea și, uneori, de luptă.

Pe măsură ce Pluto se transformă în Vărsător și îți luminează sentimentul de sine, autenticitate și adevăr, vei începe să atragi magnetic tot ceea ce este destinat pentru tine. Deși acesta va fi încă un sezon de creștere, este mai mult despre a învăța cum să-ți folosești aripile decât să realizezi că le-ai avut de la început. Fii atent la temele ușurinței și a puterii atracției, astfel încât să te poți pune cu adevărat în spațiul principal pentru a atrage cu adevărat în viața ta tot ceea ce este menit pentru tine.

Pești

Tema Pluto în Vărsător pentru 2024: Intuiție, Vise și Auto-Validare

Există un pic de Vărsător în tine, mai ales că ți se întâmplă uneori să-ți faci drumul și știi că dansează pe ritmul muzicii tale. Poți lucra cu energia lui Pluto în Vărsător mult mai ușor decât cea din Capricorn, care de multe ori simțea că trebuie să faci totul într-un anumit fel, ceea ce nu este niciodată o temă cu care te descurci bine. Pe măsură ce treci de la o epocă la alta, este important să iti amintesti că ceea ce ai învățat nu poate fi luat niciodată.

Energia Vărsător guvernează cea mai profundă parte a diagramei tale care guvernează subconștientul, ceea ce înseamnă că, deși ești deja foarte intuitiv, darurile tale vor fi probabil sporite. Acest lucru va duce la o conexiune mai puternică cu spiritul și divinul, permițându-ti să vizualizezi viața pe care doresti să o creezi cu adevărat. Te-ai născut întotdeauna pentru a merge într-o altă direcție decât ceilalți și pentru a trăi o viață unică, iar acum ești în sfârșit liber să faci exact asta.

Horoscopul zilei marți, 13 februarie 2024. Energie și determinare pentru a ne realiza visele. Trei zodii vor descoperi că abordările neconvenționale sunt cele mai bune

Citeste si ...