google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Accident rutier grav în Pasajul Victoriei. Un autoturism a intrat în zid

Cum s-a întâmplat totul

Incidentul a fost raportat de un șofer pe grupul de Facebook “Info Trafic București și Ilfov” și a fost confirmat de site-ul B365.ro.

Potrivit primelor informații, banda 1 de circulație este blocată, ceea ce a generat dificultăți semnificative în traficul din zonă. Echipajele de intervenție au ajuns rapid la fața locului pentru a gestiona situația și a restabili circulația în condiții de siguranță.

Mașina implicată în accident a suferit avarii severe, după cum reiese din imaginile postate pe grupul de trafic. Deocamdată, nu există informații clare despre eventualele victime, însă pagubele materiale sunt evidente.

Mesaj pentru șoferi

Un șofer din București a transmis un avertisment către ceilalți conducători auto, informându-i despre accidentul din pasaj și sugerând evitarea zonei pentru a preveni aglomerarea și mai mare a traficului.

Autoritățile urmează să clarifice circumstanțele în care a avut loc accidentul și să stabilească dacă există persoane rănite. Între timp, se recomandă șoferilor să circule cu prudență și să respecte indicațiile echipajelor de intervenție aflate la fața locului.

Citeste si ...